2km után mindenki tud vezetni,de ha túléltél egy telet,és elég sokat mész,nem csak hétvégi ismerős fuvarokon akkor talán de a rutinhoz sokminden hozzátartozik,és álltalában mikor azt hisszük hogy már marha jól megy na akkor jön a figyelmetlenségből a baleset.mint velem 6év után.
egyébként én azt mondom, hogy mikor azt hisszük, hogy már mennyire tudunk vezetni, akkor késöbb(2év) rájövünk, mennyire nem..
szntem 100e km után reális...
2011. jún. 7. 21:25
3/25 anonim válasza:
Nekem egy rokonom 15 éve vezet.Évi 80-100 ezer km-t.Versenyzett is.És ő mondja,hogy nem tud mindent a vezetésről.
2011. jún. 7. 22:59
4/25 anonim válasza:
Az az egészséges, hogyha az ember 100, 200, 300 ezer kilométer után is képes feltenni magának ezt a kérdést...
2011. jún. 7. 23:10
5/25 anonim válasza:
Régi "motorosok" azt mondják, hogy a házassághoz és az autóvezetéshez minimum 7 év kell. Ha addig nem baleseteztél, akkor valószínűleg azután sem fogsz.
2011. jún. 7. 23:48
6/25 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy hány km-t mentem eddig autóval mert nincs saját kocsim, a családból 3-an használunk egy autót.
Kismotorral kb 2-3000km-t mentem eddig.
Tudok vezetni, nem vagyok versenyző de biztonságosan el tudok menni bárhová.
Nem tudom miért kell túllihegni ezt a témát hogy ki a jobb sofőr, ki tud vezetni stb.
Egyáltalán miben mérik a vezetési tudást? Megtett km? évek száma? Balesetek , koccanások száma(ha volt)?
1,5 éve van jogsim, nem vezetek minden nap de soha nem volt egy koccanásom se pedig elejétől fogva nagy kategóriás kombit vezetek.
2011. jún. 8. 13:55
7/25 anonim válasza:
Akkor Neked még rá kell jönnöd,hogy nem tudsz vezetni,még annyira sem,mint gondolod.De majd hoz neked példát az élet,ezt nem velem kell megvitatnod.Talán azért foglalkoznak ennyit ezzel az emberek,mert,mint a tanulás is,mindig a képességek határát feszegetik.Manapság,egy kisebb teljesítményű autó is elég ahhoz,hogy túltegyen még rutinosabb vezető képességein.Én túlvagyok a 300 000. levezetett km-emen,ebben volt jónéhány kalandos eset is,mert szeretek tempósabban vezetni.Nem is olyan régen lemértem,mennyire vagyok valójában ura az autómnak teljes mértékben.Kimentem hát egy rutinpályára és egyre magasabb sebességeken hajtottam végre a gyakorlatokat.Azt vontam le következtetésnek,hogy kb.60 Km/h az a felső határ,ahol még azt csinálok,amit akarok...Ezért kár is azt hinni,hogy 90-nel haladva olyan nagyon biztonságosan vezetünk.
2011. jún. 8. 18:48
8/25 anonim válasza:
Én már amikor megkaptam a jogsit akkor is tudtam. Lehet lepontozni amiért nem vagyok egy antitalentum ;)
2011. jún. 8. 20:21
9/25 anonim válasza:
>> Én már amikor megkaptam a jogsit akkor is tudtam.
A kérdés nem azt a tudást firtatja, hogy az illető el tudja-e indítani az autót !!
Úgy kérdez: "hány kilométer után mondhatja egy ember azt magáról..." Ez teljesen mást jelent, mint amire Te gondoltál.
2011. jún. 8. 21:12
10/25 anonim válasza:
Nem. A kettő nálam tök ugyanaz. Én már akkor is JÓL vezettem, nem csak elindítani tudtam a kocsit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!