Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Milyen költségek várhatók, ha...

Milyen költségek várhatók, ha el szeretném adni az autómat?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban fizetem be az utolsó részletet, akkor küldik a törzskönyvet, de mindjárt szeretném is eladni az autót, mert nagyobbat kell venni (3 gyerek nem fér az Ignisbe, sajnos:)))
2011. máj. 18. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:

3 gyerek, meg két szülő bőven befér az ignisbe.

Egyébként, külön költségeid nincsenek vele, maximum annyi, amibe a hirdetés kerül, ha nem ingyenes oldalon keresztül hirdeted. Az okmányirodába a lejelentés ingyenes, a biztosítónál szintén. A költségek inkább addig nagyok, amíg el nem adod az autót, mert addig is kell fizetni biztosítást, adót, ha mész vele, üzemanyagot is. Megvallva őszintén, nehéz ma autót eladni Magyarországon.

2011. máj. 18. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Külön költségbe nem kerül,de ha kiszámolod,hogy mennyi hitelt veetél föl,és mennyit fizettél vissza a banknak kontra mennyiért tudod eladni, akkor jócskán minuszra számithatsz.
2011. máj. 18. 10:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az világos, hogy jócskán ráfizettem, de hát ez van...Amúgy nagyon meg vagyok az Ignissel elégedve, nagyon jól szolgál, de hiába írod, nem fér el hátul 2 gyerekülés + egy 13 éves, arról nem is beszélve, hogyha a csomagtartóba beteszem a babakocsit, mást már nemigen tudok.De örülök, hogy a kérdésemre választ kaptam! Köszönöm!
2011. máj. 19. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!