Egy 125ös motorra mik a költségek?
Figyelt kérdés
Pontosabban egy Honda NSR 125-ösre gondoltam,mivel ez lenne az első 125ös motorom,és nemtudom hogy mennyit kéne erre fizetnem. válaszokat köszi. ,Ha fikázni akarsz akkor ellehet menni.2010. dec. 17. 23:58
1/5 anonim válasza:
Forgalmi engedély: 6000Ft
Törzskönyv: 6000Ft
Átírás: (cm3 alapján): 2250Ft
Eredetiség vizsga díja: 15500Ft
Összesen: 29750Ft
Valamint évi 7000-15000 Ft kötelező biztosítás.
Benzin, szerviz...
2/5 anonim válasza:
Ha keresel egy igazán jó motoros oldalt, ahol rengeteg jófej motors van, látogass el a sportmotor.hu -ra! Ha valami kédésed van, aminek köze van a motorokhoz, esetleg haverokat keresel, forumozz, képeket videókat, hirdetéseket feladhatsz stb stb.!
Szeretettel várunk!
Boccs az offért!
3/5 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszi,ezt énis nézegettem,csak nemvoltam benne biztos hogy ennyi lenne összesen. A másodiknak is köszi,amúgy sportmotoron az apróba szoktam nézegetni dolgokat.. meg néha fórumot is olvasgatok. de még nemvagyok benne olyan nagyon ebbe a motoros dologba :)
2010. dec. 18. 12:11
4/5 anonim válasza:
Én meg csak ezért élek, és nem mellesleg, ebből is élek! A motoros jó emberek, légy Te is jó! Olcsó benzint, gumifákat!
5/5 anonim válasza:
anyám nevén 2800ft a biztosítás, és 24kw-os a szerkezet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!