Magyarországról vennék 1969-es ford mustangot veteránvizsgával csak az a gond h én szlovákiában élek, mit kéne csinálni a papírokkal h itt forgalomba hejezhessem?
ha meg tudnád oldani h ha már a kocsi magyar akkor Te itt Mo-n elintézed a bejelentett lakcímet és akkor itt is ott is gond nélkül lehet használni és még a forgalomba helyezést és a vámot se kell befizetned.
ez ugyanaz a modszer amit nálatok szlovákiában az autókeresek csinálnak. nekem is kinti lakcimmel lett behozva a H2
ja és arra a bejelentett lakhelyre van bejelentve a kocsi is és aki ott lakik az mindig elküldi nekem is a kocsira érkező leveleket, csekkeket.
ez nekem annyiba kerül h minden levélnél atutalok neki 1500 ft-ot
Koszonom ezzel hatalmasat segítettél.
Még utánajárok h h is megy ez pontosan.
a jól tudom 500 euróba kerül elrendezni mindent a kocsihoz.
legalábbis sok használtautó kereskedő így hírdeti a kecskepásztorok őshazájában vagyis szlovákiában.
tehát szerintem nem olyan nagy macera és van akik ezzel foglalkoznak némi pénzért biztos elrendezik.
Csak legyen meg a eredetvizsgálat a kocsiról vagyis a kontrola orginality rövidítva KO de hogy ezt most hol is állítják ki azt nem tudom de azt hiszem itt szlovákiában kérdj meg egy olyan embert aki a környékeden autóbehozatallal foglalkozik,rengeteg ilyen ember van,biztos tud mondani neked infót esetleg el is intéz neked mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!