Kapok ajándékba egy használtautót. Milyen költségeim lesznek vele?
Nem önéletrajz miatt kellett akkor a jogsi, de úgy hozta a sors, hogy inkább költöztünk, mint állandóan autózzunk.
Körülbelüli számítások is érdekelnének, meg saját tapasztalatok is.
Amúgy nő vagyok, két kisgyerekkel, az autó 5-6 éves, nem hibás nem sérült, benzines, 5 ajtós, fogalmam sincs hány köbcentis, átlagos kiscsaládos kocsi. Ajándékba kapnám örököstől.
huhh hallod, nem piszkálódásnak mondom, de azért jó sokat gyakorolj, mire abban a gyrekeket is szállítod, mert az ilyen jogsis de nem vezető emberkék a legdurvábbak :)
amúgy elmondták, de az eredetiségvizsgában én se vagyok biztos, bár valószínűsíteném azért
(amúgy egy 5-6 éves autó teljesen jó, ne viccelj, tök jó egy ilyen ajándékba ...)
Ááá, most veszek jópár órát autósoktatótól, mielőtt bárkit is magam mellé ültetnék. Mégcsak nem is én fogom elhozni a tulajtól.
Amúgy én is örülök neki, ha a nevemen lesz akkor meg pláne :-D De szomorú is, mert valaki meghalt a családban, és azért kaphattam meg én az autót.
NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
(kicsit sejtettem, hogy röpködni fognak a 10 000-esek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!