Meddig lehet még biztosítót váltani?
Figyelt kérdés
Ma kötöttem meg az új biztosítást az egyik oldalon.
Meddig tudok még intézkedni vagy válthatok még egyáltalán biztosítót??
2010. nov. 30. 19:31
1/2 anonim válasza:
A kérdés első felét értem, a másikat nem. Ha ma kötötted meg, akkor mit akarsz még váltani? A ma éjfélig bejelentett váltás érvényes, még akkor is, ha egyenlőre nincs a kezedben a papír.
2/2 A kérdező kommentje:
bocsánat rosszul tettem fel a kérdést.
szóval mikor megkötöttem az interneten a biztosítást mi még a teendőim?Kaptam emailben egy csomó dokumentumot de nem tudok rajta kiigazodni.Meg egy olyat hogy "Alkuszi megbízás és jelenlegi szerződés felmondása" Gondolom akkor hogy nekem csak ezt kell aláírnom,vissza küldenem és a többit intézik vagy van még más dolgom is ?
2010. nov. 30. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!