Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Biztosítót szeretnék váltani,...

Biztosítót szeretnék váltani, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

2009 július óta vagyok a KÖBÉ-nél, de szeretnék váltani. Szoktam számolgatni ezekkel a díjkalkulátorokkal, ott elég alacsony árakat ad ki, ilyen 7000 ft körüli negyedévre (16 éves opel astra), jelenleg 10 ezret fizetek negyedévre, az a kérdésem, hogy most év végével válthatok-e biztosítót és ha igen, mi a menete?

A Genertelt néztem, az elég olcsó, de ha valaki tud jobbat annak megköszönöm.

2010. okt. 21. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Legközlebb csak az 1 éves évfordulón válthatsz. (10 ezer/ negyed év? Mátűzlista nekem 26 :P ) De én legalább válthatok most.
2010. okt. 21. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Idén nem tudom hogyan lesz, de tavalyig így volt:

november 1 és 30. között lehetett lemondani a régi biztosítást, és december 31-ig kellett megkötni az újat.

Én interneten megoldottam az egészet:

regisztráltam a Netrisk.hu oldalon, ott kiválasztottam a nekem megfelelő biztosító ajánlatát és mindent elintézett nekem a netrisk.

Egyszerű és nagyon elégedett vagyok vele.

Idén is szétnézek az ajánlatok között...

2010. okt. 22. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
okt 30.án jönnek az új tarifák. akkor kell kalkuláltatni a biztositas.hu -n és társaikon, ott le lesz írva a váltás menete. Régi kötések esetén az alkusz elintéz mindent (!), bonus igazolástól kezdve.
2010. okt. 23. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Mint ahogy a második válasz. Próbálkozz a Netrisk-kel. Ott a választék és ha korrekten megadod a paramétereket biztos, hogy találsz megfelelő ajánlatot és egy lépést sem kell tenned érte. Én is így tettem és így fogok tenni míg szükségem van rá.
2010. okt. 24. 18:41
 5/5 bp1985 ***** válasza:
Genertelnél ha kárt okozol, 50%-al megnövekszik a biztosítási díjad. Lehúzós, szemét banda. Egyesülethez ne menj, sőt AIM-hoz se. K&H tud még jó ajánlatot adni. Lehet h picit drágább, mint a genertel, de nem szemetek.
2010. okt. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!