Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Groupama kötelező biztosítás...

Groupama kötelező biztosítás olcsónak számít?

Figyelt kérdés

1490 köbcentis, 73 KW (99 LE), 960 kg súlyú autó. 35 feletti női vezető, nincs semmilyen kedvezmény.

(Eddig a Groupamánál voltam, most állandóan ledobott a net, mire a netrisk-en a végére értem volna. Majd próbálkozom még, ahogy időm lesz.)

2010. nov. 28. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az astra lesz valószínű a legolcsóbb.
2010. nov. 28. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Groupama közel duplája lenne, mint a K&H.
2010. nov. 28. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi eddig a groupama-nál 11 ezret fizettünk negyedévente, most kijött az új csekk 20 ezerről :-((

Nekünk a Köbe lett a legolcsóbb, 6 ezer negyedévente.

Érdemes még "görcsölnöd" vele, szinte biztos, hogy találsz jóval olcsóbbat.

2010. nov. 28. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha máshová mégy, a groupama-t nagy ívben kerülni kell. Anno amikor még "csak" groupama volt, megszívattak, PSZÁF lett belőle. Persze nekem lett igazam, fizettek is. Átmentem az OTP-garancia biztosítóhoz, korrekt volt, semmi probléma. Mióta a groupama felvásárolta, egyre rosszabb, ott tartok, hogy megint ügy lett belőle.

Röviden: menekülj tőlük...

2010. nov. 29. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2010. dec. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!