Hogy tudnám megkeresni az illetőt, akié a jármű megvásárlási szándékkal?

Ezt már nem találod meg.
Kormányablakban nem adják ki.

Nem írtad meg, hogy ilyen adatokat ismersz.
Járási hivatalhoz vagy Budapest Főváros Kormányhivatalához lehet beadni kapcsolatfelvételi kérelmet.
Szükséges hozzá:
vagy a keresett személy neve és születési helye és születési ideje és anyja neve,
vagy a keresett személy neve és lakcíme (településnév, közterület elnevezés, házszám).
Ha a két adatcsomag bármelyike megvan, akkor kétféle kérelmet lehet beterjeszteni:
vagy a keresett személy írásos hozzájárulását kérje a hivatal ahhoz, hogy név és lakcím adatait a kérelmező rendelkezésére bocsáthassa,
vagy a hivatal közölje a kérelmező címét, telefonszámát, hogy ha kívánja, a keresett személy felvehesse a kérelmezővel a kapcsolatot; ilyenkor a kérelmező üzenetének továbbítását is lehet kérni a keresett személy részére.

Én anno pont ilyen okból kiprinteltem a telefonszámát az eladónak. Autóvásárlás előtt álltam, de még nem volt teljes a kép. Egy nap eltünt a keresett "álom" autó, de mivel előre gondolkodtam. Felhívtam és még eladó volt csak levette mert elment a ledve az alkudozók miatt... Aztán végül megnéztük és még sem volt álomautó.
Ez neked nem sok segítség, de a kérdésedere a válasz nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!