Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy tudnám megkeresni az...

Hogy tudnám megkeresni az illetőt, akié a jármű megvásárlási szándékkal?

Figyelt kérdés
Régebben hirdettek egy autó-t használt autón de eltűnt, Elvileg ha bemegyek a kormányablakba 1-2 ezer ftért küldenek egy levelet az illetőnek akinek a nevén van a kocsi hogy szeretném megvásárolni ez igaz? Köszönöm a választ előre is, álmaim autójának eladóját segítesz megtalálni.

tegnapelőtt 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem, ez nem igaz...
tegnapelőtt 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmilyen együtt működés nincs a használtautó és a kormányablakok között
tegnapelőtt 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Ha levették, akkor elkelt. Keress másikat.
tegnapelőtt 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Ezt már nem találod meg.

Kormányablakban nem adják ki.

tegnapelőtt 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem írtad meg, hogy ilyen adatokat ismersz.

Járási hivatalhoz vagy Budapest Főváros Kormányhivatalához lehet beadni kapcsolatfelvételi kérelmet.

Szükséges hozzá:

vagy a keresett személy neve és születési helye és születési ideje és anyja neve,

vagy a keresett személy neve és lakcíme (településnév, közterület elnevezés, házszám).

Ha a két adatcsomag bármelyike megvan, akkor kétféle kérelmet lehet beterjeszteni:

vagy a keresett személy írásos hozzájárulását kérje a hivatal ahhoz, hogy név és lakcím adatait a kérelmező rendelkezésére bocsáthassa,

vagy a hivatal közölje a kérelmező címét, telefonszámát, hogy ha kívánja, a keresett személy felvehesse a kérelmezővel a kapcsolatot; ilyenkor a kérelmező üzenetének továbbítását is lehet kérni a keresett személy részére.

tegnapelőtt 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én anno pont ilyen okból kiprinteltem a telefonszámát az eladónak. Autóvásárlás előtt álltam, de még nem volt teljes a kép. Egy nap eltünt a keresett "álom" autó, de mivel előre gondolkodtam. Felhívtam és még eladó volt csak levette mert elment a ledve az alkudozók miatt... Aztán végül megnéztük és még sem volt álomautó.

Ez neked nem sok segítség, de a kérdésedere a válasz nem...

ma 00:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!