Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vettem egy autót lejárt...

Vettem egy autót lejárt műszakival. Lekérdeztem a kocsi autoDNA-n megvételkor és hollandiából származik 2020ban kapott idehaza rendszámot. Na most elvittem műszakira és nem kapott műszakit merthogy orosz adat tábla van rajta. Ez így hogy van most?

Figyelt kérdés

febr. 27. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ott mit mondtak, hogy van?
febr. 27. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Hol van az adattáblája? Véletlenül nem a zárhídon? Egyetlen dolgot tudok elképzelni: frontális balesete volt, repült a zárhíd és egy orosz modellé került fel rá javításkor, amin az orosz adattábla van. Ez viszont jelentős szopó, ha tényleg ez történt.
febr. 27. 16:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Időközbe kiderült hogy nem orosz hanem arab nyelven van rajta az adat tábla. Maga az adat tábla a vezető oldani ajtot ha kinyitom ott a sárvédő közeli elemnél található. A motortérben nincs az alvázszámon kívűl más
febr. 28. 01:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Ott is igaz lehet ugyanaz, hogy összetört és arra cserélték.
febr. 28. 02:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Műszakin ilyet nem néznek.
febr. 28. 07:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy de nézik valamiért. Ha minden igaz hétfőn le fogom tudni vizsgáztatni de elötte kaptam egy 150.000-es ajánlatot műszakira. Elméletileg azért nem akarják sok helyen átengedni merthogy az araboknál nem kell az uniós szabványoknak megfelelni és ha átengedik azzal kockáztatják az üzletüket ezért nem hajlandóak bevállalni.
márc. 1. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:
A 4.-nek reagálva: Ha erről lenne szó akkor nem egyezne az adat táblán feltüntetett és a toronycsapácsba belemart alvázszám. Ebből kiindulva biztos nem cserélt elemről van szó.
márc. 1. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!