Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A kategóriás jogsival ki...

A kategóriás jogsival ki mennyi idő alatt végzett?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi idő volt belőle az elmélet illetve a gyakorlat.

tegnap 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem 1 év volt a teljes tanfolyam. Valamikor tavasz végén kezdtem, kreszt, az eTitanban kényelmesen 3 hét alatt, 24 órát felhasználva. Júniusban már vezettem is, de rettentő lassan ment, heti egy alkalommal mentem, de volt, hogy az oktató házaspár is elment nyaralni hetekre. Rutinból sajnos volt egy bukásom, így plusz 10 óra rutin, és második vizsga után vége is volt a szezonnak, és ott volt október vége. Még épp levizsgáztam rutinból. Október végétől március közepéig meg nincs motoros oktatás. Következő év március közepétől kezdtem is, megint csak heti egyszer, és május közepén vizsgáztam forgalomban.
tegnap 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem bő három hónap. Rutinórákra már jártam mielőtt beiratkoztam volna hivatalosan. Elméletet egy délután volt végigkattingatni. Soha nem motoroztam 50-essel sem korábban, zéró érzék, amikor 250-esről 500-asra ültettek, kb. mintha megint úgy kezdeném, mintha soha nem motoroztam volna, utána jött a 600-as. Rutinra nem is engedtek amíg nem látták, hogy álmomból felkeltve bármikor hibátlanul végigmegyek a pályán. A forgalmi már simán ment. Meg hétvégén is tudtam járni, meg olyan a munkám, hogy volt, hogy reggel 8-10 között vezettem, aztán mentem dolgozni, vagy úgy végeztem, hogy 15 órakor már megint vezettem.

Február elején voltam egy bevezető tréningen, akkor ültem először motoron, február utolsó hetében mentem először rutint gyakorolni, június elején lett jogsim. Akinek picit több érzéke van hozzá vagy több szabadideje, sokkal hamarabb végez.

tegnap 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!