Joocóó kérdése:
T kategóriás jogsival lehet 50 köbcentis motort vezetni?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam róla, de mindenki mást mond, azt olvastam, hogy régen nem T hanem F jogsi volt, és azzal lehetett, de most kíváncsi lennék, hogy lehet-e?#tjogsi #tjogsimotor
2016. dec. 3. 22:12
1/3 anonim válasza:
"de mindenki mást mond"
Miért a kocsmában kérdezősködsz, ha van interneted?
Pont 3 másodperc megtalálni a választ:
„T” kategória - mezőgazdasági vontató (mezőgazdasági és erdészeti traktor) és két nehéz pótkocsi
- lassú jármű és pótkocsi
- kerti traktor
- állati erővel vont jármű hajtására
- segédmotoros kerékpár (ide értve a „mopedautót” is)
Forrás:
Közben rájöttem, hogy egyedül nem fogod tudni értelmezni a "segédmotoros kerékpár" kifejezést. No az az 50 cm3 alatti motor.
2/3 anonim válasza:
Olyan járművet vezethetsz, amelyikre tételesen érvényes a jogosítvány hátoldalán feltüntetett valamelyik kategória. - ennyire egyszerű megállapítani mire érvényes a jogosítvány
3/3 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Látom sok eszed van, mert ezt írtam: "sokat olvastam róla, de mindenki mást mond". Te a kocsmában olvasni szoktál? Ezt az egy oldalt nem néztem, amit küldtél, én gyakori kérdéseken néztem! Meg amúgy is, miért kell egyből lefikázni az embert? Itt nem azért tesz fel valaki kérdést, hogy egy köcsög lefikázza!
2016. dec. 4. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!