50-es papírokkal rendelkező robogóval, B kategóriás jogsival,18 éves kor felett mely környező országokba szabad behajtani és ott folytatni a motorvezetést?
na K&H-s biztosításnál ezek vannak nekem felsorolva (a zöld színű papíron)
ausztria
albánia
andorra
belgium
bulgária
bosznia-hercegovina
belarusz
svájc
ciprus
cseh
német
dán
spanyol
észtország
francia
finn
nagy britannia és észak ír (GB-vel jelzett országok)
görög
magyar (nahát, ide is?)
horvát
olasz
izrael
irán
írország
izland
luxemburg
litvánia
lettország
málta
marokko
moldávia
F.Y.R.O.M.
montenegró
norvég
holland
portugál
lengyel
román
orosz
svéd
szerb
szlovák
szlovén
tunézia
török
ukrán
nekem "csak" ennyi, szóval ami feltűnt, hogy a kis MTX-emmel se amcsiba, se kinába, vagy japánba, meg ausztráliába se mehetek el. viszont elmehetek olyan helyekre is, amikről azt se tudom mi az, vagy hogy hol van... de a lehetőség adott, igy hát elmegyek és megkeresem :D hülyeséget félretéve gondolom a biztosítónak van az adott országokban valamilyen kapcsolata, ami alapján intézik a baleseti dolgokat, ez minden biztosítónál lehet hogy változik, csak azért soroltam fel, hogy látsd, nem kevés országba mehetsz el, gyakorlatilag bejárhatod vele európát is, aztán komplett motor generál után mehetsz oroszország ázsiai részére is, mire eljutsz odáig ugyis szétkopik szegény, de gondolom nem oda akarsz menni.
Üdv, és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!