B kategóriás Jogosítvány megszerzése az új rendszerben? (a többi lent)
Szóval én már egyszer elkezdtem a jogosítványt és is jutottam a rutin órákig de aztán be kellet fejeznem.A KRESZ vizsgámat már lőhetem mert a 2 év bőven letelt ezt tudom. De megvan az elsősegély is . Tudtommal -nem tudom igaz-e - de azt nem kell újra tenni . Ezek szerint -ha persze ez igaz- az új rendszer szerint nekem két vizsgát kellene tennem ami a KRESZ és a forgalmi (mert,hogy az egybe van rutinnal az új rendszer szerint)
Szerintetek jól gondolom ?
Húh nagyszerű :) Akkor csak két vizsga drukk lesz :)
A többi meg rajtam múlik ;)
Köszi szépen :)
Ezt tudtam igen,hogy a tanfolyamot is újra kell járni :)
De igazából nem bánom mert hát elég régen volt ,hogy meg kelljen ismételni :)
Csak most be is fejezem :)
Ebben az eü kérdésben nem voltam biztos de így már tiszta minden :)
Oké lehet,hogy nehezebb lesz így a forgalmi hogy a rutinnal egyben van de vajuk be sokkal értelmesebb egy vizsgára készülni mint kettőre :)
Így ,hogy egybe húzták :)
Hát nekem most ment több ismerősöm ment vizsgázni és dicsérik az új rendszert mert egybe lezavarhatják az egészet .
És az hogy valaki nem tudja megcsinálni lehet nem a rendszer hibája hanem a figyelmetlenségé ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!