Online bankkártyás fizetéssel rendeztem a kötelező biztosítást. A biztosító tudja,hogy tőlem jött az utalás?
Figyelt kérdés
Online bankkártyás fizetéssel rendeztem a kötelező biztosítást.
Rákatintottam a bankkártyás fizetésre így a következő menüpontban ott volt az autó rendszáma szerződésszám befizetendő összeg és átírányitott a simple pay oldalára és megtörtént a befizetés. A kérdésem az lenne,hogy ilyenkor a biztosító tudja,hogy tőlem ment az utalás? Mert a tranzakció adatainál nem látom a közleményben a kötvényszámot.
Volt egy másik utalásom másik biztosítóhoz ősszel. Ugyan így bankkártyás fizetéssel és most megnéztem annál is a tranzakciót és ott a közleményben ott van a kötvényszám. Vagy ez változni fog ha elkönyvelik?
tegnap 18:43
1/6 anonim válasza:
Alapból nem. Allianznál dolgoztam és láttam a belső rendszerekben a díjkönyvelést. Mindnél csak a bankkártyás fizetés volt írva nem az hogy kié a kártya vagy a számlaszám.
2/6 anonim válasza:
illetve a lényeg nekik, hogy rendezve legyen, ezért is mindegy.
3/6 anonim válasza:
A kártyaadatokat nem látják. Vagy be kell jelentkezned a fiókodba, vagy meg kell adni fizetés előtt az ügyfélazonosítód. Ha bármelyik megtörtént a fizetés előtt, azt hozzád tudják kötni, így tudni fogják hogy te fizettél anélkül, hogy megismernék a kártyára írt nevet.
4/6 A kérdező kommentje:
Az emailbe lehetett választani,hogy utalás vagy online bankkártyás fizetés rányomtam a bankkártyás fizetésre és ott volt a rendszám és a kötvényszám. Rányomtam hogy tovább és már a kártyaadatokat kérte. Utánna már nem lehetett megadni semmi mást.
tegnap 19:34
5/6 A kérdező kommentje:
Ha az emailbe kapott bankkártyás fizetésre megint rá kattintok azt írja hogy:
Érvénytelen vagy felhasznált azonosító.
tegnap 19:37
6/6 anonim válasza:
Akkor tudják hova kötni, mert meg volt adva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!