3 nap múlva könyvelték le a határidőre befizetett negyedéves díjat kötelezőnél váltásnál. Díjnemfizetés miatt felmondták. Mi van a bónusszal?
Figyelt kérdés
Biztosítót váltottam, és az utolsó napon utaltam át,ahogy a papír mutatta a határidőt. Felmondták.Tudom, hamarabb kellett volna...Megfizettem a mabisz díjat, újrakötöttem ugyanannál a biztosítónál. B4-ben volt tavaly, most váltáskor B5-ben kellett volna lennie. Azt írták, hogy díjnemfizetés miatt nincs lehetőség megadni a B5-öt.Nem okoztam kárt soha.Most veszítettem 1 bónusz fokozatot? Valóban így van,ahogy a biztosító mondja?ma 11:48
1/1 anonim 

válasza:

Az nem elég, hogy „mondja a biztosító”, és punktum. Megnevezve, melyik jogszabályi rendelkezésre hivatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!