Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Németországban megbüntettek...

Németországban megbüntettek gyorshajtásra, postai úton megkaptam, papírt küldtek hogy kitöltve elismerem a gyorshajtást, visszaküldtem postai úton, büntetést befizettem, most újra kiküldték ugyanazt a papírt plusz egy csekket mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát kaptam 150 euros birsagot+28euro bunugyi koltseg,volt benne egy plusz papír amiben elismerem hogy az auto nem az enyem, de en vezettem aznap, ezt visszakuldtem postai uton, most 2 het utan megint kikuldtek ugyanazt, csak plusz egy csekk szerűvel ahol beirkalhatom az ok banki adatait osszeget stb, mit tegyek?

ma 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Bakker, mennyivel mentél gyorsabban? Nekem még az új rendszerben sem volt több 40 eurónál.

150-es nincs is a katalógusban.

A kérdésre a válasz: megadtak egy IBAN számot, oda kell nemzetközi utalást indítani és a Közleményben azt ami a csekken a "Verwendungszweck"-ben van.

ma 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Tessék, itt egy példa is:

[link]

Jobboldalt fent van egy Aktenzeichen fekete keretben (Bitte stets Angeben).

Ezt kell megadni a Közleményben.

ma 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első levélben ténymegállapítás van, hogy ez meg ez történt és hol, meg a büntetés mértéke. továbbá azt szokták kérni ki vezette az autót es ha más, akkor a büntetést annak a nevén regisztrálják be, nem a tiéden. ezekutan küldik ki a büntetést. ha befizetted már, akkor semmi teendőd nincs tovabb. kivéve ha nem irtad be az aktaszámot az utalásba.
ma 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!