Van egy egyedi gyártmányú 47 LE Perkins motoros traktorom.Mivel egyedi ( nincs gépkönyv, forgalmi,de van egy adásvételi szerződésem akitől vettem) kérdésem lehet-e rá igényelni zöld rendszámos M betűjelű vagy I betűjelű ideiglenes rendszámot?
Figyelt kérdés
25 km/h nem haladja meg a sebessége, természetesen jó műszaki állapotban van, jó a világítás, jók a fékek.Talajmaró van felrakva rá."A" helyszínből kellene eljutnom "B" helyszínre és ezt csak közúton tehetném meg. Megvalósítható-e az okmányirodában a rendszám kiadása vagy nem?jan. 11. 07:39
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ideiglenes rendszámot csak akkor adnak rá,amíg a forgalmit intéződik. Csak szállitatni tudod szerintem
2/2 anonim válasza:
Nem.
Vagyis elméletben lehetne, de a gyakorlatban már nem fog papírt kapni soha. Azért adták el, mert papírozhatatlan és nem lehet vele kimenni az utakra.
A csettegők ideje lejárt, aminek volt régről papírja, azt lehet műszakiztatni újra, de újra papírozni kvázi lehetetlen. De lépj be csettegős facebook csoportokba, ott vannak elvetemültek, hátha van valami megfizethető NKH állomás, ahol valahogy át lehet tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!