Üzembentartói átruházás hogy működik?
Figyelt kérdés
Van egy autóm, én vagyok a tulaj, viszont az apám az üzembentartó, ő fizeti a biztosítást. Szeretném eladni, mi a menete? Milyen papírok kellenek hozzá? Az eladói papíron muszáj átírni hogy én legyek az üzemben tartó is? Van kûlön költsége?ma 19:59
1/4 anonim válasza:
Semmit sem kell külön tenni. Te vagy a tulajdonos, csak te adhatod el. Az eladással érvényét veszti az üzembentartói jogod átruházása is.
2/4 anonim válasza:
Simán eladhatod, hogy adásvételin is te leszel az eladó, mert eladásnál a törzskönyv számít, hogy azon kinek a neve van, csak ő adhatja el az autót, nem számít, hogy más az üzembentartó.
3/4 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de nem a faterral beszélő viszonyban? 😮
4/4 anonim válasza:
Bocs!
...de nem vagy a faterral beszélő viszonyban?
Így értettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!