Átmentem a forgalmi vizsgán, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma átmentem a forgalmi vizsgán sikeresen. (B kategória) Ha ma bemegyek délután az okmányirodába, és még nincs a rendszerben akkor nem fognak érte leszólni? És ha nincs bent akkor hány napot kell rá várni kb?
Igen, mondta az oktató hogy lehet várni kell, de ma is meg lehet próbálni.
nov. 11. 11:30
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a szemedben nem fognak semmit mondani, csak, hogy még nem látják a sikeres vizsgádat a rendszerben, de a hátad mögött, egymás közt biztos kibeszélnek az alkalmaztattok, hogy itt volt az X-edik türelmetlen alak, aki nem bír várni 2 napot, ugyanis ennyit javasolt várni, mert a vizsgabiztosok nem fognak minden vizsgázó után leülni a gép elé, hanem csak valamikor délután, egyben viszik fel a rendszerbe, tehát ma elég kevés rá az esély, hogy sikerrel jársz majd.
2/4 Gabi bácsi válasza:
Igyál meg egy sört, Ne légy türelmetlen.
3/4 anonim válasza:
Maximum három munkanap, szóval lehet, hogy már délután 3-kor bent lesz a rendszerben, lehet, hogy csak holnapután.
4/4 anonim válasza:
Szia. 2,5 éve C kategóriánál azt mondták nekem, hogy várjak 2-3 napot, és utána menjek be. Most csinálom a D-t, lassan abból is forgalmi vizsga, ennél is ugyanúgy megfogom várni azt a 2-3 napot, és úgy fogok bemenni a kormányablakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!