Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítványt mennyi idő alatt...

Jogosítványt mennyi idő alatt kell ki küldeniük?

Figyelt kérdés
Nekem okmányirodában azt mondták hogy 8 munkanapon belül meg fog érkezni. De már 13 munkanap eltelt és még sehol nincs. November 15-ig érvényes a papír amivel addig vezethetek, mert a C jogsit várom. Ha addig nem küldik akkor mivan? Lehet bent van a postán?

nov. 4. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 nap alatt kész volt, és ebben volt hétvége is. De én az okmányirodai átvételt választottam, nem mintha számítana.
nov. 4. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 1 hét alatt meglett, az orvositól az okmányirodai intézéssel együtt. A Posta hozta.
nov. 4. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Gyártani, biztosan gyorsan legyártják. Nem olyan régen, október 11-én (pénteken) délután igényeltem a kormányablakban, és a rá következő kedden (15-én) délelőtt vettem át, ugyanott.

Postára nem mertem bízni; persze, a nagy rész kézbesítésével nincs gond, de nem akartam ritka kivétel lenni.

Amúgy, az okmánystátusz lekérdezőn mit látsz? [link]

nov. 4. 22:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem is mondták hogy kiküldik e. De meg ha kész van nem kéne értesíteni?
nov. 5. 08:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezen az okmánystátusz oldalon nem látom hol kéne keresni
nov. 5. 08:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Az okmánystátusz lekérdezéséhez ügyfélkapus regisztráció kell. Okmányirodában meg csak megkérdezték, hogy kipostázzák-e vagy bemész érte? Illetve ha megadtál telefonszámot, akkor utóbbi verzió esetén SMS-ben értesítenek, hogy mehetsz átvenni. Ha postázást választod, akkor miért kellene értesítőt küldeni?
nov. 5. 08:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Google-ba beírtam a nyilvantartót úgy beadta. A linken nem. Este megnézem.
nov. 5. 12:21
 8/11 A kérdező kommentje:
sajnos ez az okmány lekérdező semmire nem jó. Egyáltalán nem működik
nov. 5. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem működik, múlt hónapban átvett vezetői engedélyt kérdeztem le: [link]
nov. 6. 17:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Feldolgozása folyamatban van azt írja. Csak az oldalon rosszul írja mert nem az Év/Sorszámot kell beírni hanem az alatta lévő hosszú számsort.
nov. 7. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!