Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Károkozói pótdíjat meddig...

Károkozói pótdíjat meddig kell fizetni?

Figyelt kérdés
2024-ben volt egy kisebb koccanásom, ahol én voltam a hibás. Most novembertől 200.000 ft-ra emelték az éves kgfb-t. Ezt a megemelt összeget hány évig kell fizetni? Köszönöm a választ.

#biztosítás#allianz
okt. 17. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem egységes a biztosítóknál. Van, amelyiknél nincs semmilyen néven nevezett károkozói pótdíj. Amelyeknél van, eltérő hogy hány évig és milyen mértékű szorzóval veszik figyelembe.

Nem tudom, hogy az „emelték”, mit jelent? A szerződött biztosítód tett ilyen díjajánlatot az új biztosítási évre – amit legkésőbb 50 nappal az évforduló előtt kellett megkapnod, hogy még legyen lehetőséged biztosítót váltani –, vagy csináltál kalkulációt, és ez a legolcsóbb díjlehetőség?

okt. 17. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

A pótdíjra itt a megoldás:

[link]

okt. 17. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Minden biztosítónál más a díjszabás.

Írj üzembentartóit valamelyik családtagoddal.

okt. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!