Szlovák autópályán közlekedtem, sajnos matrica nélkül, többször is megbűntetnek?
Akinek van tapasztalata, attól kérdem.
A bírság jogos, valóban elfelejtettem matricát venni (éves volt és lejárt), amíg viszont kijött az első bírság, addig kb 4-szer közlekedtem, mire észbe kaptam (utána viszont azonnal vettem egy éveset).
A dokumentumon láttam egy ilyen kitételt, kiszerint "ellenezhetem" a bírságot, amennyiben:
"a gépjármü üzemben tartóját az elözö 12 hónapban már megbirságolták a §4 2 bek. alapján kötelezetségszegés miatt birságot befizette és a gépjármü üzemben tartója befizette az autópálya matricát a 3§ 1 vagy 2 bek. alapján."
Ezek szerint ha már befizettem és éves matricát is vásároltam (igaz 2 hónappal utána, mert akkor ért ide a levél, akkor mentesülök az újbóli bírság alól?
"és éves matricát is vásároltam (igaz 2 hónappal utána, mert akkor ért ide a levél,"
Az nem mentség hogy 2 hónap után kaptál levelet.
Éves matricát vettél 2 hónappal utána?? Addig matrica nélkül pályáztál?
Így akkor nem mentesülsz az újbóli bünti alól.
Az ügyfélszolgálaton egy buta nő van, egyáltalán soha semmiről nem tud. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!