Ha többször is megbüntettek már gyorshajtásért az egyenlő azzal hogy nem tudok vezetni? Vagy h rosszul vezetek?
Három dolgot jelenthet:
- Be akarod tartani a szabályokat, csak figyelmetlenül vezetsz és túlléped a megengedettet.
- Szándékosan léped túl, nem szeretnéd, hogy megbüntessenek, de gyakran van balszerencséd és futsz bele trafiba.
- Van egy zsák pénzed, és nem érdekel ha megbüntetnek.
"külföldröl jönnek szepen amit baszok befizetni"
Ehhez kulon gratulalok, ugyes vagy. Ha neked ez a buszkeseg, akkor szegyelheted magad....
"En abba a kategoriaba tartozok,aki itthon nem kap csekket,de külföldröl jönnek szepen amit baszok befizetni..:D Jo poen."
Amíg el nem intézik a behajtást és onnantól már nem lesz poén.
Kérdező:
Ha többször megbüntettek gyorshajtásért, akkor vagy nem tudod a sebességhatárokat, vagy nem látod a korlátozásokat vagy simán csak lexarod. :D
Ha Asztriában vagy Németországban csináltad ezeket a gyorshajtásokat, akkor kb 1.5-2 év múlva készülhetsz a büntetőkamatokkal és végrehajtási díjakkal kiegészített büntire. Itthon ilyenkor kb 115% a kiegészítő költsége egy behajtásnak. Külföldről érkezőnek még több lehet.
7# +
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztonsa..
Mivel kiküldték a csekket nem fog elévülni!
:DDD
Elmebetegek vagytok.. attol függ honnan erkezik a csekk,Szlovakiabol be tudjak hajtani pl.
Ausztriabol kevesbe,pontosabban ha rafogod egy ismeretlenre,akkor rajta fogjak kovetelni.
Olaszorszagbol egyszer küldtek,kidobtam.
Nemeto-bol jött mar ketszer,az egyik 50-es tablanal 128 ( hajnali 3:30-kor) ,azt is kidobtam..jött egy felszolito level,de nem foglalkoztam vele,azota meguntak küldözgetni.Nemetoban mar volt rendörsegi ellenörzesem es mindent rendben talaltak,szoval az internet vilaga barmilyen hihetetlen,de tele van hazugsagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!