2015-ben mennyi idő alatt jön a csekk gyorshajtásért?
7-8 nap alatt kiér a levél, mellé tűzve a csekk.
Igen, néha faluban is mérnek.
Törvény szerint 90 nap, attól függ, mennyire egyértelműek a képek és mennyi ügyük van. Ez viszont nagyon ritka, valóban 1-2 hét alatt meg szokott érkezni.
1# hátulról is ugyanúgy szoktak mérni, mint szemből.
3#
Szoktak, igen de ritkábban. Az én esetemben konkrétan láttam, hogy villan szemből, de azt már nem tudom, hogy miután elhagytam hátulról is lekapott-e.
"konkrétan láttam, hogy villan szemből"
Haha, időutazáson vettél részt? Már vagy 30 éve nem fényképeznek, és nem nagyon villan semmi, kivéve ha valami turista épp fotózott!
:D
#5: Villanhat. Autópályán (M0, M1) és a Balaton déli aprtján van még radaros sebességmérő. Magyarországon már csak ott. De az csak este villan, és vörös színnel.
De amúgy ugyan úgy mérnek szemből, ahogy hátulról. A közeledő és a távolodó autókat is lehet egyszerre nézni. Logikus.
Mellékutcában nem szoktak mérni... Inkábba főúton. Faluban azrét néha mérnek, de ott is a főúton, és nem egy mellékutcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!