Elhozhatom a motort a szervizből?
Történt egy baleset amely után a motorom azonnal szervizbe került (tréleren) majd a szerviz másnap megkezdte a kárügyintézést.
El szabad hozni a járművet amíg az ügyintézés zajlik és csak a javítás napjára/napjaira visszavinni?
Továbbra sem értem a kérdésedet. Ha az autó mozgásképes, elhozhatod. Sőt, ha nem mozgásképes, akkor is elhozhatod tréleren, aztán a javítási időpontra visszaviszed a járgányt.
"nem lehetett tudni, hogy mozgásképes-e" "csak akkor nyúl hozzá"
Most akkor hozzányúltak vagy sem, ha múltbéli dolog ez?
Október 3-án került a szervizbe, 9-én volt szemle, 17-én érkezett be a jogalap a szerviznek, miszerint a biztosító téríti a kárt
a szervíz 27-én készen átadta a motort nekem
a probléma csak az, hogy munkaeszközről van szó, a kárszakértő szerint viszont csak a javítás napján nem lehetett jövedelemszerzésre használni a motort
ezért érdekel, hogy használhattam-e volna ha tudom hogy mozgásképes vagy sem? bár mivel nem lehetett tudni így mindegy kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!