Sikeres forgalmi vizsga után mikor mehetek leghamarabb az okmányirodába?
Valaki azt mondja hogy 1 munkanap, más azt mondja hogy minimum 3. Most akkor hogy van ez?
SMS-t már kaptam hogy: Vezetési jogosultsága bejegyzésre került, okmánya gyártásba adva.
Igen, rögtön bekerült a rendszerbe.
Sőt vizsga után már haza is vezthetsz elméletileg.
"Vezetési jogosultsága bejegyzésre került, okmánya gyártásba adva."
Ezt azután kaptad, hogy már voltál az okmányirodában leadni az igénylést.
A jogsit postázni fogják, de anélkül is vezethesz már.
Minek mennél újra az okmányirodába? Oda kérted a jogsit?
#8 Miért más a hibás és "baszott át", azért, mert te értetlen voltál? Már a papíralapú rendszerben is így működött, én 2016-ban tettem le, akkor is még papír volt, délelőtt 10-kor vizsgáztam, délután 2-kor bementem a papírral a kormányablakhoz és megcsináltattam a jogsit. Akkor majd szerinted a digitális világban lassabban megy?
Eleve miért az iskolától vártál bármit is? Az iskolának semmi köze nincsen a vizsgádhoz. Az autósiskola nem ad neked semmit, az ő feladatuk a dolgok megszervezése, de hogy a megszervezett dolgokon, például vizsgán, te mit csinálsz és hogyan szerepelsz, ahhoz nekik semmi közük nincsen. Olyan, mintha munkaerő közvetítőn keresztül találnál munkát, aztán a közvetítőtől várnád a fizetésedet. Az csak egy közvetítő, te jóember. Semmi köze a fizetésedhez. Ahogy az iskolának sincsen semmi köze a sikeres vizsgádhoz.
Szóval mielőtt másokat lehordasz, kicsit nézz tükörbe, mert itt nem vert téged át senki, csak értetlen voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!