Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Most akkor mennyibe kerül az...

Most akkor mennyibe kerül az eredetiségvizsgálat?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy 800 köbcentis autót, a neten megnéztem, hogy 17 ezer lesz az eredetiségvizsgája. Férjem elvitte a közeli szervízbe, ahol 21 ezret kértek el, állítólag 4 ezer valami adminisztrációs díj. Ez a neten sehol sincs feltüntetve. Át lettünk verve, vagy tényleg van ilyen plusz költség? Ha átverés, akkor fel lehet jelenteni ezt a szervízt valahol?
2023. nov. 2. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezek az árak, és nekem eddig több mint 10 jármű vásárlásakor pontosan annyit kellett fizetnem amennyit ez a weboldal listázott.

Fel lehet-e jelenteni? Lehet hogy igen, lehet hogy nem, de ha ennyire nem vagy tisztában a feljelentés menetével és a jogi eljárással, akkor 4000 forintért én biztosan nem mennék ebbe bele.

2023. nov. 2. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szoktam megkérdezni mindig minden szolgáltatás előtt, hogy mennyibe fog kerülni. Így utólag nem tudsz mit csinálni, főleg, hogy 4000 forintért nem éri meg foglalkozni vele, tanulópénz.
2023. nov. 2. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!