Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A kőművesnek nem kellene...

A kőművesnek nem kellene megtérítenie a kárt?

Figyelt kérdés

Épp építkezés folyik nálunk, és egy három fős csapat dolgozik a házon. A vállalkozó egy 3,5tonnás platós furgonnal neki tolatott az autómnak az udamvaromon, pedig elkerülhette volna, volt hely bőven. A kár jelentős, az egész vezetőoldali ajtót cserélni kell tükörrel-mindennel, a B oszlop is deformálódott, és a hátsó ajtó is megsérült, de az javítható. Szervizben érdeklődve, azt mondták, hogy 600ezerért lehetne helyrehozni.

A gond az, hogy nem ismeri el a felelősségét, mert szerinte az én hibám, amiért építkezési területen hagytam az autót. Megjegyzem, hogy az autó nem baleset pillanatában került oda, már napokkal előtte is mellette dolgoztak, és nem olyan helyen parkolt, ahol akadályozná a munkavégzést.

2023. aug. 30. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi kerül egy insignian 23 millióba?
2023. aug. 30. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11. a 9. elgépelés, 2,3 millió helyesen
2023. aug. 30. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hívj rendőrt minél hamarabb, a kőműves bandát pedig küldd el.

Gondolom az ő kocsija is megsérült, festék nyomok stb stb.

Oknyomozó szakértő kimehet szerintem, meg ha a NAV-ot szóba hozod előtte akkor szerintem kifizeti a kárt.

2023. aug. 30. 16:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Történésen itt is pont insigniáról van szó, első generációs.
2023. aug. 30. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, hívj rendőrt. Aztán számolj be.
2023. aug. 30. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!