Minden kereskedő "adóoptimalizál"?
Figyelt kérdés
Fél éven belül két autót is vásároltunk. Teljesen máshol az országban, más összegben. Mindkét autónál kisebb összeg szerepel az adásvételin, mint amit fizettünk. Tudom, hogy ezzel mi járunk rosszul, és jogi vita esetében csak addig az összegig jogos a követelés. De akárhány helyen kérdeztük, mindig ugyan az volt: vagy elvisszük így, vagy majd jön más. Nyilván ha senki nem menne bele a játékba, akkor nem csinálnák, de mivel mindenhol ezt mondták, nem láttunk más lehetőséget. Ez már általános itthon, vagy mi jártunk pont abban a 6 kereskedésben, ahol ez a gyakorlat?2023. aug. 24. 11:28
1/6 anonim válasza:
Én még becsületes neppert nem ismertem. Kivéve a kopasz.
2/6 anonim válasza:
Kinek a neve van az adásvételi eladó részén? Cég vagy magánszemély, mert ha utóbbi, akkor azért lehet rajta kevesebb,mert a kereskedő fizet majd ennyit az eladónak, mert csak bizományba van nála.
3/6 A kérdező kommentje:
Mindkét adásvételi céges, egyik sem bizományos autó. A kereskedők elmondása szerint "ez bevett gyakorlat".
2023. aug. 24. 12:00
4/6 anonim válasza:
Totalcar - Magazin - Kisebb összeget íratna az adás-vételire a kereskedő? Ne engedd!
5/6 anonim válasza:
" mi jártunk pont abban a 6 kereskedésben, ahol ez a gyakorlat?"
Komoly, nagy kereskedések voltak ezek, vagy kavicsos bódésok?
6/6 A kérdező kommentje:
4/5: Olvastam, és tudom miért kockázatos. Viszont tényleg nem találtam olyan helyet, ahol ne ezt mondták volna.
5/5: volt köztük nagy, térköves kereskedés is (nem is egy), akik hirdetik magukat, több száz Google értékeléssel rendelkeznek.
Arra voltam kíváncsi, hogy másnak aki mostanában vett autót milyen tapasztalatai vannak. Tényleg ez az általános, vagy rossz helyeken jártam.
2023. aug. 24. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!