Hamisított szervízkönyvet kaptam a kocsihoz. Feljelenthetem a kereskedőt? Van értelme?
Több szempontból is tudom bizonyítani, hogy hamis a szervízkönyv, amivel vettem az autót. Az autónak több, komoly problémája is van, amiről az eladó egy szóval nem tájékoztatott.
Van értelme feljelentenem?
Hát azért én nem feljelentéssel kezdenék, hanem a kereskedővel beszélnék. Azért rugalmasak ilyen téren ha igazi cégszerű autókereskedésről van szó.
Ha nagyon rugalmatlan vagy elutasít mindent csak akkor gondolkodnék el rajta
Főleg ha az adásvételin is aláírtad, hogy az autó állapotáról tökéletesen mindent tudsz. Ha nem nagy a hiba akkor szerintem bele kezdeni se érdemes.
Egyrészt ha sikerül is nyerned a dologban az hónapok kérdése másrészt ha nem nagy a hiba anyagilag se biztos hogy jól jössz ki a dologból
#6: az én töküres szervizkönyvemet az orrom előtt töltötte ki a szervizvezető(ekkor 7 éves volt a kocsi, hibátlan)
Szóval a papír mindent elbír.
Felesleges reklamálni, max visszavinni, ha két-három napon belül van a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!