Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Bizzzam a kereskedőre az...

Bizzzam a kereskedőre az atirast vagy csináljam önmagam?

Figyelt kérdés
Tapasztalat?
2023. jan. 2. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Én 2x vettem autót kereskedőtől és mindkétszer rábíztam. Így gyorsabb volt mert másnap eltudtak intézni mindent, nekem meg munka miatt körülményesebb lett volna egyrészt időpontért könyörögni hogy ne kelljen órákig várni a soromra meg minden beleférjen mielőbb. Egyedül akkor még az adó miatt a helyi önkormányzathoz kellett menni intézkedni azt csináltam én.

Nem volt gond, minden rendben ment.

2023. jan. 2. 12:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztositasban is segít?
2023. jan. 2. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Én életemben egyszer, az első automnál bíztam apám ismerőrése a kgfb-t, nagyon megbántam.

A pics4 elírta az alvásszámot, 3 évvel később jött a semmiből a határozat hogy adjam le a rendszámomat, mert kivonták a forgalomból a kocsit érvénytelen kgfb miatt.

Persze rengeteg utána járással nem volt gond, a jó kis román (akkor még üzemelő) Astra biztosító is korrigálta, de marha sok időmet elvitte.

Akkor megtanultam hogy az a tuti ha magam intézem ezeket.

2023. jan. 2. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyszer vettünk kereskedőtől autót, és az átírással átba..tt. Nem tájékoztatott, hogy az autó lizinges (nem is értem akkor hogy árulták). Hitelre vettük, és csak 4 év után derült ki, hogy benyelte az illetéket, és csak új forgalmit csináltatott.

Ettől függetlenül még rá lehet bízni, mert ők soron kívül intéznem mindent. De egyébként gyorsan el lehet intézni az átiratást. Én reggel 8-ra vittem eredetiségvizsgálatra, és meg is vártam, persze nem egyből ugrottak neki, 9:20-kor fizettem, utána kormányablak, ott 10:15-kor, szóval kicsivel több mint 2 óra alatt elintéztem. Kötelezőt pedig egyből kell intézned, de ebben sincs semmi nehézség, én telefonon kötöttem, mikor töltöttük ki az adásvételit, ez legyen nálad kinyomtatva a többi papírral, mert kérik az átiratáskor. Lehet kereskedő enélkül is elintézi.

2023. jan. 2. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
A biztosítást magadnak csináld. Az átírást nem lehet elrontani.
2023. jan. 2. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
"Biztositasban is segít?" igen megköti neked a legdrágábbat . ezek nem csinálnak ingyen semmit , ha neked megéri 2x menni az eladóhoz/kereskedőhöz mire autód lesz akkor hajrá
2023. jan. 2. 14:38
 7/7 Majatom ***** válasza:
Én rá bíztam, de nem is lett volna nagyon más választásom, mert külföldről behozott autó volt, és nem volt még forgalomba helyezve, így saját lábán nem tudtam volna elhozni. Nem bántam meg, minden rendben ment. A biztosításban is segített olyan szinten, hogy a számítógépén felment a netriskre, csináltunk egy kalkulációt, és megkötöttük az általam kiválasztott biztosítást.
2023. jan. 3. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!