Mit tegyek, hogy újra a régi önmagam legyek?
29 éves férfi vagyok, 4-5 éve viszonylag közvetlen voltam, simán kezdeményeztem lányoknál, eljártam barátokkal erre arra, úgy amblokk nagyobb önbizalmam volt és jobb közérzetem.
Ma viszont nem nagyon mozdulok ki, nem kezdeményezek senkinel, még azokat is elküldöm akik tőlem akarnának valamit.
3 éve vagyok szingli és kezdem ezt nagyon megszokni, de közben bátortalan is vagyok ami nem volt rám jellemző.
Annyira jó lenne újra az a mentalitás mint anno, de sehogy nem tudom, hogy térjek oda vissza. Teljesen érdektelen vagyok. Igyekszem a munkámba temetkezni, amiben jó vagyok és sikereket érek el és a karrierem is jóval előrébb van mint akkor, de a magánéletem rovására megy és boldogabb nem vagyok. Mondjuk eleve nincs sok magánéletem.
Nem panaszkodni szeretnék, de ha valaki volt hasonló cipőben és sikerült visszatérnie önmagához, akkor érdekel ezt hogyan érte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!