Érdemes befizetni az okozott kárt a biztosítónak?
"Nem értem mi ez a biztosító félelem itthon."
Én azért meg tudom érteni! Ha belegondolsz, rengeteg olyan történet van, hogy a biztosító mindenféle mondvacsinált indokokkal nem fizetett. Persze nem az autós kötelező, hanem a lakásbiztosítások, ott rengeteg az ilyen.
@11
Akkor biztosítót kell váltani, a nemfizetőt meg értékelni az interneten.
Amint nem fizetne valamire a lakásbiztosítás abban a percben keresnék egy másikat.
Másik kedvenc érvem, amit a társasházunk közös képviselője is használ, hogy akkor drága lesz. Azt mondta volt olyan ház ahol minden hibát bejelentettek a biztosító felé, aki fizetett mindent. Majd kövi évben 4x annyi lett a díj. És azért társasházaknál ez évi szinten milliókat jelenthet.
Nem kell elfogadni... Keresni kell egy másikat aki olcsón vállalja. Ha nem vállalja egyik sem reális áron akkor meg kartelezés miatt felnyomni őket, mert semmi köze nincs az egyik biztosítónak ahhoz hogy a másik miket fizetett ki.
Kötelezőnél kicsit más a helyzet, ott az elszenvedő fél intézi a dolgokat, egész pontosan az ő szervize.
Meg itt van balesetmentesség kedvezmény. De egy kis hiba is drágább mint amivel drágàbb lenne a kötelező a bónusz nélkül
Biztosítási díj változása független az okozott kár értékétől.
Szép is lenne, ha azon múlna, hogy mennyit fizetsz, hogy egy Trabant-ba vagy egy Bentley-be rongyoltál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!