Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha most elkezdem a jogsit,...

Ha most elkezdem a jogsit, reális, hogy nyár közepére meglesz?

Figyelt kérdés
Egyelőre még a KRESZ-tanfolyam és az elsősegély is vissza vannak, viszont éppen olyan a munkám, hogy magamnak osztom be az időmet, szóval abszolút beleférne mellette. Júliusra kb. meg tudnám szerezni, ha nagyon odateszem magam?

2023. jan. 17. 18:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos nem reális, mivel olyan hosszú az oktatók várólistája, hogy simán számolhatsz 1 évet mire meglesz.
2023. jan. 17. 18:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egyes helyeken felárért van gyorsított képzés, ott talán beleférsz.
2023. jan. 17. 18:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadnak osztod be az idődet, akkor jó eséllyel meglesz, ha találsz olyan oktatót, aki elvállal, és tanít olyan időpontokban, ami a többségnek nem jó, de te ugye bármikor tudsz menni.
2023. jan. 17. 18:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha elsőre sikerül minden vizsga simán meglehet.
2023. jan. 17. 18:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Van esély rá.

Én tavaly júniusban kezdtem el a KRESZ-t tanulni, augusztusban levizsgáztam elsőre, várólistára kerültem a vezetésnél, októberben el is kezdődött. Közben októberben megcsináltam az elsősegélyt is, elsőre sikerült.

És január közepe van, még van 29 óra vezetésből 3 óra. Heti 1-2x megyek 2 órát vezetni.

Decemberi vezetésem kiesett, egyéb okok miatt.

Lehet ilyenekre is számítani, de szerintem simán meglehet nyár közepéig a jogsi. Hajrá!!

2023. jan. 17. 18:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Max akkor, ha találsz olyan oktatót, akinél hetente többször is mehetsz. Ha van ilyen, az viszont jó eséllyel feláras.

Ha viszont csak heti 1 alkalommal tudsz vezetni, akkor esélytelen, inkább augusztus vége-szeptember-október a reális.

Én tavaly tanultam, márciusban kezdtem az egészet, novemberben fejeztem be. Heti 1 alkalommal, 5 pótórával, elsőre átmenve mindenből.

2023. jan. 17. 18:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 Wow, ennyire eldurvult a helyzet? Amikor én csináltam B kategóriát, szeptember végén kezdhettem el egyáltalán vezetni, és november elején meglett. 1 alkalommal azért 2-3 órát simán lehet vezetni, nem?
2023. jan. 17. 19:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 szerintem is durva az a heti 1 vezetés. Esély nincs rutint szerezni. Amit esetleg tanul simán elfelejti.
2023. jan. 17. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

most pont hogy lehet legtöbb oktatónál sokat menni, nincs pénzük az embereknek kifizetni egyszerre sok órát ezért napi 2-3-4 tanuló az átlag, régen ez volt 6 meg 8 is

forrás: oktató családtag

2023. jan. 17. 19:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, ha heti minimum kétszer mész vezetni.
2023. jan. 18. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!