Ha most elkezdem a jogsit, reális, hogy nyár közepére
meglesz?
Figyelt kérdés
Egyelőre még a KRESZ-tanfolyam és az elsősegély is vissza vannak, viszont éppen olyan a munkám, hogy magamnak osztom be az időmet, szóval abszolút beleférne mellette. Júliusra kb. meg tudnám szerezni, ha nagyon odateszem magam?
Sajnos nem reális, mivel olyan hosszú az oktatók várólistája, hogy simán számolhatsz 1 évet mire meglesz.
2023. jan. 17. 18:22
2/16 anonim válasza:
Mondjuk egyes helyeken felárért van gyorsított képzés, ott talán beleférsz.
2023. jan. 17. 18:23
3/16 anonim válasza:
Ha magadnak osztod be az idődet, akkor jó eséllyel meglesz, ha találsz olyan oktatót, aki elvállal, és tanít olyan időpontokban, ami a többségnek nem jó, de te ugye bármikor tudsz menni.
2023. jan. 17. 18:27
4/16 anonim válasza:
Ha elsőre sikerül minden vizsga simán meglehet.
2023. jan. 17. 18:27
5/16 anonim válasza:
Van esély rá.
Én tavaly júniusban kezdtem el a KRESZ-t tanulni, augusztusban levizsgáztam elsőre, várólistára kerültem a vezetésnél, októberben el is kezdődött. Közben októberben megcsináltam az elsősegélyt is, elsőre sikerült.
És január közepe van, még van 29 óra vezetésből 3 óra. Heti 1-2x megyek 2 órát vezetni.
Decemberi vezetésem kiesett, egyéb okok miatt.
Lehet ilyenekre is számítani, de szerintem simán meglehet nyár közepéig a jogsi. Hajrá!!
2023. jan. 17. 18:38
6/16 anonim válasza:
Max akkor, ha találsz olyan oktatót, akinél hetente többször is mehetsz. Ha van ilyen, az viszont jó eséllyel feláras.
Ha viszont csak heti 1 alkalommal tudsz vezetni, akkor esélytelen, inkább augusztus vége-szeptember-október a reális.
Én tavaly tanultam, márciusban kezdtem az egészet, novemberben fejeztem be. Heti 1 alkalommal, 5 pótórával, elsőre átmenve mindenből.
2023. jan. 17. 18:58
7/16 anonim válasza:
#6 Wow, ennyire eldurvult a helyzet? Amikor én csináltam B kategóriát, szeptember végén kezdhettem el egyáltalán vezetni, és november elején meglett. 1 alkalommal azért 2-3 órát simán lehet vezetni, nem?
2023. jan. 17. 19:26
8/16 anonim válasza:
#7 szerintem is durva az a heti 1 vezetés. Esély nincs rutint szerezni. Amit esetleg tanul simán elfelejti.
2023. jan. 17. 19:33
9/16 anonim válasza:
most pont hogy lehet legtöbb oktatónál sokat menni, nincs pénzük az embereknek kifizetni egyszerre sok órát ezért napi 2-3-4 tanuló az átlag, régen ez volt 6 meg 8 is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!