Szerintetek mennyire reális, hogy csak úgy elkezdett radikálisan csökkenni a Covid fertőzések száma, amikor 2 napja még exponenciálisan nőtt, és a környező országokban is nőnek a számok?
Ilyen tényleg létezhet?
Én már sajnos nem nagyon hiszek a kormány statisztikájának.
A statisztikak nem valosak. Eloszor is a teszt sem megbizhato es nem is mindenki tesztelteti magat. En 1 napig lazas voltam, razott a hideg, masnapra elmult igy nem is mentem el dokihoz. Lehet covid volt, lehet nem es lehet pozitivnak beirtak volna ugy hogy nem is vagyok covidos.
En masik orszagban elek, itt minden nap rekord szamokrol beszelnek, kozben meg fel eve maszkot hord mindenki, az uzleteknel kezfertotlenito van a bejaratnal es rengeteg korlatozas van, sok minden zarva, nincsenek rendezvenyek, gyerekek online tanulnak, stb. Ki hiszi el hogy ezek ellenere is novekednek a fertozottek szama? Ha megis igaz akkor az eddigi intezkedesek semmit sem ertek es csak azt ertek el veluk hogy sok lett a munkanelkuli, sok vallakozas becsodolt.
4-es
Lópikulát. 9 ezer teszt volt a szokásos 20 ezer körüli helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!