Osztrák autó vásárlásakor milyen okmányokat, iratokat hozzak el az eladótól?
Figyelt kérdés
Az a kérdés hogy mi az ami marad nála mert esetleg kellhet neki a kijelentéshez, illetve mi az ami nekem kelleni fog a honosításhoz. Tudtommal a rendszám az neki fog kelleni kijelentésnél, de azt olvastam hogy ezt a magyar hatóságok is elintézik ha én adom le a rendszámot honosítás után. Mivel ismerőstől veszem az autót a rendszám egy darabig biztos nálam lesz.2022. nov. 12. 16:55
1/1 foregon válasza:
Ausztriában a rendszám nem a kocsihoz tartozik, azzal el aem hozhatod. Két forgalmit kell elhoznod illetve a "tipusbizonyítványt", kétnyelvű adásvételit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!