Ezt így elfogják fogadni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Augusztus 26-án férjhez mentem. Névváltozás is történt. Szeptember 1-jén eladtam a kocsim, viszont mivel minden okmányomon még a régi nevem szerepelt azt írtam az adásvételire, mindenki azt mondta, azt írjam rá. Elkezdtem a 2 időpont között intézni az irataim újítását, de pl a személyim még a mai napig nem jött meg így kénytelen voltam a régi nevem, régi szig. számom írni rá. Jogilag ez így megfelelhet?
2022. szept. 4. 19:27
1/1 anonim válasza:
Biztos elfogadják, legrosszabb esetben kell majd pár kört futni adategyeztetés/személyazonosítás céljából, de komolyabb problémád biztos nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!