Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lejár december 4-én a személyi...

Lejár december 4-én a személyim és december 19-én lesz a forgalmi vizsgan elfogják fogadni? mert a kormány meghoszabitotta

Figyelt kérdés

2020. dec. 2. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"mert a kormány meghoszabitotta" akkor természetsen el KELL, hogy fogadják
2020. dec. 2. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak azt fogadják el december 16.-ig, amik az első vészhelyzet alatt jártak le. Ez nem az alatt járt le, így nem fogják elfogadni. Menj be egy kormányablakba és igényelj újat. Ha ez megtörtént, kérhetsz ideiglenes személyit amit elfogdnak, amíg elkészül az új. De ezt még a héten intézd el, ha kell utazz emiatt messzire is, ha csak ott találsz szabad időpontot, mert ha lejár, az új igénylése is macera lesz, meg drága is. Amíg érvényes a régi, ingyenes.
2020. dec. 2. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2!

November 4. óta ismét veszélyhelyzet van.

Igen, elfogadják.

[link]

2020. dec. 2. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 azt tudom, hogy megint vészhelyzet van, de a hosszabbítás kimaradt. Akkor a diákok jól járnak, a tavalyi matricával több mint egy évet utazgathatnak pluszban.
2020. dec. 2. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Ezt a kérdést biztosan nem itt tenném fel.

Az okmányirodákban van ügyintézés?

Már el lehetett volna kezdeni az igazolvány érvényességének megújítását, de még talán nem is késő... és akkor biztosan nem lesz gond.

2020. dec. 2. 15:38
 6/6 kathleen ***** válasza:

A fenti link szerint egyértelmű:

"A november 4-e után lejáró igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még használhatók maradnak."

Vagyis mehetsz vele vizsgázni. Sok sikert!

2020. dec. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!