Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » BMW E46 320I 2.2 170LE kocsina...

BMW E46 320I 2.2 170LE kocsinak mennyi az éves biztosítása?

Figyelt kérdés

Második autónak szeretném. Nem erre az autóra szeretném a meglévő bónuszokat áttetetni. Szóval a biztosítás A0-ás besorolástól indulna.

Mennyi lenne az első éves biztosításom? Akinek van tapasztalata megosztaná velem? 7éves jogsi. 3+ éve van saját autóra biztosítást. Balesetem nem volt. De ez csak egy 2010-es 1.4-es 90LE-s kocsi. Éves biztosításom 78E B2-es bónusszal. A BMW mennyi lenne?

2022. aug. 22. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az autótól függ a legkevésbé. Persze az is számít, de ezt ennyiből senki nem fogja neked megmondani.

Vannak kalkulátorok, pl netrisk, kitöltöd, és fillérre megmondja.

2022. aug. 22. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Senki nem tudja ezt így, kismillió adat alapján számolnak a biztosítók.

Beírod az adataidat egy kalkulátorba és kiköpi az ajánlatokat.

2022. aug. 22. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak akkor tudod meg ha kitöltöd az adatokat netrisken

tippre valahol 70-100 között.

2022. aug. 22. 19:09
 4/5 Atosz7 ***** válasza:

Üzemanyag típus:

Gyártási év:

Hengerűrtartalom(cm3):

Gépjármű pontos típusa:

Teljesítmény(kw):

Ülőhelyek száma:

Tulajdonos születési dátuma:

Állandó lakhely irányítószáma:

Ha nem ide, akkor akár privátban is írhatsz.

2022. aug. 24. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült. Megpróbáltam a Netrisket. Legolcsóbb... Nekem 56E-t írt 1 évre. Egy másik oldal 61-et. Szóval nem vészes. Köszönöm a válaszokat.
2022. aug. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!