Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mire szamithatok, mennyivel...

Mire szamithatok, mennyivel emelik meg a biztositasom? Kapok ezert pontokat? Bovebben lent

Figyelt kérdés

7 eve van jogositvanyom, 4 eve aktivan vezetek, sohasem jartam meg igy, de tegnap figyelmetlen voltam es lampanal savvaltaskor meghuztam az elottem allo auto jobb lokharitojat es kitort az indexburkolata is. Termeszetesen elismertem. Az auto kb 25 eves vw volt gyanitom max mar csak bontobol lehet kapni hozza barmit is. Az uriember kozolte, hogy neki 400 ezres karja keletkezett. Mennyire valos, hogy a karszakerto ilyet allapit meg? Ilyenkor eredeti arakat neznek vagy mar csak bontost?

Az en kocsim egy 2015 os a1 az eleje ripityara tort es nekemis max 500bol meglehet csinaltatni. Elkepzelheto, hogy egy 25 eves kocsinal amin fele ennyi a serules ekkora osszeget allapitanak meg? Miket vesznek figyelembe ilyen esetben?

A biztositasom a kalkulator szerint 10x ere emelkedik ha maradok a mostani biztositonal...ez az elso kocsi a nevemen

2022. aug. 14. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10. Nyilván a vétlen félre, aki a kérdező leírása szerint a kocsi hátulján lévő, régebbi sérüléseket is a kérdező biztosítójának terhére akarja megcsináltatni.
2022. aug. 15. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor oké, mert itt a gyakorin nem ritka, hogy azt támadják, aki nem érdemli meg.
2022. aug. 15. 09:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyebkent felreertes ne essek, nem akarom a masik felet hibaztatni tudom, hogy en vetettem, csak amiatt tettem fel a kerdest, hogy a karszakertoket mennyire lehet kijatszani mert a fulem hallatara + a rendor is hallotta, hogy neki total masik oldalon lejott a csomagtartojan a festek stb. Hol ott a kepeken latszik, hogy ott hozza sem ert a kocsim ezert erdkekelt hogy a kepeket nezik e amik a helyszinen keszultek stb. A rendor is csak a fejet csovalta, hogy az nem egy friss serules
2022. aug. 15. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!