Két éve vásároltam egy robogót, de nem kötöttem biztosítást, hogy miért, az jelen esetben nem számít. Mire számíthatok, ha most biztosítást szeretnék rá kötni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 09:07
1/7 D. Brasco válasza:
Semmire....irsz egy uj adasveteleit a tagnapi datummal azt csókolom!
2/7 anonim válasza:
1# Aha, az előző tulaj nyakába akarod varrni a büntit?
3/7 D. Brasco válasza:
Te milyen büntiről beszélsz tekintve hogy egy rossz 50-es motornak nincsen semmilyen papirja meg vezetett cucca.....van az adasveteli meg a biztositas azt jó idő !Ha a kerdező most akarna biztositast kötni rá 2 ev fedezetlensegi dijat kellene fizetnie rá!Átírja a datumot azt cső.....a régi tulajnak semmi baja nem lesz belőle,meg senkit nem is erdekel hogy mi van a régi gazdával!
4/7 anonim válasza:
3# sehol nem áll a kérdésben, hogy a robi rossz volt két évig. Én a válaszod olvasván, nem adnám el a robimat neked csak két példányos, dátumozott adásvételivel. Utána mehetsz dátumot átírni.
5/7 anonim válasza:
Ne parázz. vagy neten kötöd, és akkor nem nézel senk szemébe, vagy beballagsz egy biztosítóba, és ott kötsz rá valamit.
ha bármit kérdeznek, azt mondod a sufniban állt, oszt jónapot.
ne majzézz senkit nem érdekel mikor vetted, és hol állt a vasad eddig.
most leülsz a géphez, tíz perc múlva már meg is van kötve..aztán fizetsz vagy csekken, vagy átutalással.
7/7 anonim válasza:
Tudtommal rendszán nélküli robogóra, segédmotorra nincs fedezetlenségi díj. Megkötöd, azt onnantól lesz egy évig. Viszont úgy emlékszem, nincs automatikus hosszabbítás sem, mint a nagyobb géposztályoknál, hanem neked kell újra kötnöd minden évben. És azzal biztosítóval, amelyikkel tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!