A rendőr megbüntethet az "A és "B oszlop közötti autófólia miatt? És ha megbüntet, mire számíthatok? Van erre külön büntetés, vagy minden rendőr úgy büntet, ahogy akar?
A és B oszlop közé nem lehet fóliát tetetni mivel ezeknek az üvegfelületeknek már gyárilag is van egy minimális sötétítése,és bármilyen halvány fóliát raknak rá már nem teljesíti az előírt százalékot és éjjel veszélyesnek minősítik a közlekedést.
Nem véletlenül van az,hogy a gyárilag sötétített autókon sincs fóliázva csak a hátsó üléssor mellet és mögötti rész.
A műbizonylat is csak a ezeket az üvegfelületeket írja.
Max. még talán a szélvédő felső része fóliázható addig amíg a napellenző takar.
Minden ablak fóliázható,a lényeg a fényáteresztés mértéke.
Az előttem néhánnyal linkelt rendeltben minden szépen le van írva,csak el kellene olvasni.Nekem is itt van a kesztyűtartóba kinyomtatva.
Kicsit késve,de ha valaki olvassa vissza,akkor csak hátra lehet rakatni sötétítőt.Előre nem,mert baleset vezsélyes,esetleges tűz esetén akadályazna...
B-töl hátrafelé bármilyen sötét mehet!
A-B oszlop között minimális (%ot megmondja a fóliázó neked), elsö szélvédöre átlátszó védöfólia mehet.
Mübizonylatot nem mindenre adnak. Én is kaptam, de nem jelölték be az elsö szélvédö napellenzö csíkját. Mert az üveg felsö 1/3ada lett megcsinálva. Mübizonylatom van, de csak B-töl hátra!
A rendör bármikor megbüntethet, van hozzá joga. A fóliázós srácok tisztában vannak a jogszabályokkal és röhögés helyett kapartak B-töl elöre
Ez marha jó! A rendőr itt irogatja, hogy igy kivon a forgalombol meg ugy kivon a forgalombol egy folia miatt.
Bezzeg amikor atjonnek a hataron, minden fele szedett-vetett rozsdaboglyaval a romanok az senkit nem erdekel. A legtobb autoja olyan allapotban van hogy be kene zuzatni. A rendor meg egy szutyok foliaval szarakodik a magyarral....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!