Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Amikor leadtad a régi jogosítv...

Amikor leadtad a régi jogosítványodat a Kormányablakban, kaptál valami igazolást róla hogy le van adva?

Figyelt kérdés
Postán küldték meg az újat, ott egyből nekiálltak fenyegetni hogy milyen bírósági eljárás lesz ha nem adom le a határidőn belül. Bementem, leadtam, de nem kaptam róla semmit. Hogyan tudom bizonyítani, ha ott az ügyintéző elkeverte volna véletlenül?
2022. jún. 23. 14:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
Akkor öntsünk is tiszta vizet a pohárba. :D Tehát, aki személyesen, a kormányablakok valamelyikében készítteti a jogsit, tőle elveszik a jogsit, és adatlapot adnak, azzal vezet, ameddig nincs meg az új jogsi. Aki az ügyfélkapun keresztül történő igénylést választja, és postai úton kéri az új jogsit (nem kormányablakba postázva), evidens, hogy egyből 2 jogsi lesz nála, a régi és az új. Emiatt jöhetett a felszólítás, hogy a régit add le, vagy postázd vissza, a lényeg, hogy nem lehet 2 jogsi valakinél. És van türelmi idő, 15 nap úgy tudom. :D annyi idő alatt csak eljutsz leadni, vagy postára feladni :D
2022. júl. 3. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!