Nemsokára vizsgázik az autóm, ezzel a rozsdával mennyire lehetnek elnézőek?
Hátulról megfogva nincs lyuk, de ettől függetlenül kívülről van.. Esetleg az segíthet, hogy egy sárvédőről van szó, nem pedig egy küszöbről..?
Azokat sem engedik át. Ha érvényes forgalmijuk van, akkor a vizsgánál még nem volt szétrohadva. Pont a héten volt nálunk egy Ford Transit, hogy vizsgázni szeretne. Volt a küszöbön és a hátsó részén rozsdásodás. Hangsúlyozom, hogy nem volt sem kilyukadva, sem deformálódva, volt még benne anyag bőven, kizárólag felületi rozsda volt. Átvittük a vizsgasorra, hogy ezzel átengedik-e és azt mondták nem. Persze mivel felületi rozsda volt, ezért mondták, hogy kicsit fel kell csiszolni, kotyogós festékkel lefújni és kész, szóval nem kell bankot rabolni egy ilyen felületi rozsda miatt, de attól még a vizsgán nem engedik át, ha a kulcsfontosságú pontokon látnak valamit.
Szóval egy nagy lyukkal a sárvédőn felejtős.
Azt nem értem, miért nem veszel rá bontott elemet? Így ciki is járni vele, eladni se így fogod, stb. Talán még színben is találsz.
Remélem a fékekkel, gumikkal lengéscsillapító stb nem így vagy, vagy ha igen nem jössz szembe egy rossz napon.
Mire ez a nagy ellenségeskedés? Mire fel a feltételezés?
Mint mondtam rendben van az autó. Ez az egy rozsda a bajom. Van két hetem megcsinálni az autót. Ha a vizsgán nem engedik át, akkor veszek bontott elemet hozzá igen. De épp senki nem árul törésmentest 100 kilométeres körzetben, szoval rajta vagyok, figyelem. Foltozni is lenne rá ember, de egyszerűbbnek tartom az elemet megvenni.
Csupán érdeklődtem kedves nyolcas, örülök hogy ilyen barátságos másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!