Mik azok a kressz kérdések, amiket nagyon beugratósnak találtatok? Nemsokára megyek vizsgázni, gondoltam ha valaki még emlékszik ilyenekre, az jól jönne.
Én már nem emlékszem rá, hogy lettek volna olyanok. Tanulni kell, és nem lesz semmi beugratás. Hiszen a forgalomban is ezt kell alkalmazni.
Én rengeteget végigmentem az etitános kérdéseken, kb bemagolva őket, és a vizsgán se ért meglepetés a kérdések terén.
A műszaki rész kicsit nehezebb, de én alig kaptam belőle kérdést.
És amúgy nem tanácsolom ezt. Mármint, de nyugodtan csináld te is rengeteget a kérdéseket, de mellé tanulj is igazából. Mire elmész forgalmi vizsgára, semmire nem emlékszel a kreszből, ha azt csinálnád, mint én...
KRESZ-ben én nem emlékszem beugratós kérdésre. Szerintem maga az E-Titán nagyon jó, érthetően elmagyaráz mindent, és az elméleti vizsgán sem a szívatás a cél.
Itt az a cél, hogy az emberek megtanuljanak biztonságosan közlekedni, és ehhez minden segítséget megkapnak.
Sajnos tudom, milyen a beugratós kérdés, mert mind gimiben, mint az egyetemen jócskán volt benne részem, és ennek fényében mondom, hogy a KRESZ milliószor jobb, becsületesebb, és nem a lehúzásra épül.
Na hogy sikerült a vizsga? Volt beugratós kérdés?🙂 Nekem így hirtelen egy ugrott be ami igazából nem olyqn beugratós, de mikor ezzel a kérdéssel találkoztam akkor kissé megtorpantam hogy is van ez....
Ez az előzésnél, hogy előzéskor a velünk szembejövő gépjármű távolságát túl/alá, sebességét alá/túlbecsüljük🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!