Motorom teljesítmény adójja a régi lakcímemre küldték levélben! Házamét oda ahova lakok. Hol tudom elintézni hogy ide az eredeti lakcímemre jöjjön?
Albérletbe laktam és másodszorra, is a nav oda küldte a teljesítmény adóm.
Ugyan azon napon, pedig a vásárolt házam adóját ide a címemre küldték.
Annó bementem.a nav irodába egy lakcím változást bejelenteni.
Nem csak itt kell?
Hova menjek szólni vagy milyen számot hívjak fel? Nem értem ,nem egy helyről küldi a nav?
Nem derül ki, hogy állsz a lakcím be-, illetve kijelentkezéssel; milyen címre szóló érvényes lakcímigazolványod van?
Az albérletből kijelentkeztél okmányirodában vagy kormányablakban? Érvénytelenítették az arra a címre szóló lakcímigazolványod?
A lakóházad címére bejelentkeztél okmányirodában vagy kormányablakban? Erre a címre szóló lakcímigazolványod van?
A NAV a lakcímnyilvántartás alapján kéne, hogy küldjön küldeményt: akinek van bejelentett tartózkodási helye is, akkor oda; ha csak lakóhelycíme van, akkor oda.
Nem tudom, mit nevezel házadónak? Nem vagyonszerzési illeték? Mert házzal kapcsolatos adó az építményadó, azt nem a NAV küldi, hanem a helyi önkormányzati hivatal.
Az albérlet és a mostani házad címei ugyanannak az adóigazgatóságnak a területén vannak?
Át jelentkeztem lakcím kártyát ujat adott. 2 éve mar. Nav irodába és kormány ablakban is.
Gyanitom akkkor hogy írtad ,"építmény adó". Nos van itt a falunkban,kormány ablak bemegyek meg érdeklődni,majd a városba ahol laktam .
Ha az első nem oldja meg.
(A motort még akkor vettem mikir az albérletbe laktam .
Gondolom apró férre értés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!