Ha ellopták a motorom (125cm3), akkor a biztosítási díj és teljesítményadó fizetés alól, hogyan tudok mentesülni?
Figyelt kérdés
Rendőrségen nem lett lejelentve, nyomozás nem indult. Kb 1 éve történt.2021. márc. 17. 17:56
1/6 anonim válasza:
'Rendőrségen nem lett lejelentve, nyomozás nem indult' - igy sehogy, mert papiron az a motor nalad van.
Aki ilyen hulye, az meg is erdemli hogy kifizettessek vele az ezevi dijat is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm megtisztelő válaszod!
2021. márc. 17. 21:52
3/6 anonim válasza:
Jó napot kívánok.
Önnek van egy motorkerékpárja, ami után fizetni kell ilyen és ilyen címen.
Kérem, nekem csak papíron van meg ez a motor, valójában már egy éve hogy ellopták.
Bejelentette a rendőrségen?
Nem.
Képzeld magad az ügyintéző helyébe. Te elhinnéd?
4/6 anonim válasza:
Fizetsz tovább mindent, mivel nem tudod igazolni az érdekmúlást.
Ennyi.
5/6 anonim válasza:
Azért érdemes jelenteni a rendőrségen, mert ha bűncselekményt, szabálysértést követnek el a géppel akkor mentesülsz a felelősség alól.
6/6 anonim válasza:
"Teccik tudni, azért csak most jelentem be, mert a napokban kaptam a fizetési felszólítás. Eddig nem kellett fizetni". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!