Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan fizetitek ki a gépjármű...

Hogyan fizetitek ki a gépjárműadót?

Figyelt kérdés
Ügyfélkapura küldtek egy értesitést, csekket viszont csak ha külön kérem. Ti hogyan csináljátok?

2022. febr. 27. 22:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Átutaltam egyben az egészet az összes járművemre. Adóazonosító jel került a közleménybe. Számomra így a legkényesebb. Nem kell csekkel bajlódnom meg emlékeztetőt beállítanom a következőre.
2022. febr. 27. 22:35
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Én kaptam csekket, de lehet elutalom. Meglátom még.
2022. febr. 27. 22:35
 3/23 anonim ***** válasza:
91%

Átutaltam online.

Ott van az értsitesben a bankszámlaszám.

2022. febr. 27. 22:36
 4/23 anonim ***** válasza:

Átutaltam az egészet. Annyiból elrontottam hogy az adóazonosítót nem írtam a közleménybe. De ha jól emlékszem nem is kérték.

Na mindegy, majd megkeresik. (Vagy elvisz a tek adótartozás miatt)

(Itt jegyezném meg, hogy nagy ötlet volt elenni ezt a pénzt az önkormányzatoktól... Eddig volt okom panaszkodni hogy kátyús az utcánk, annak ellenére hogy 4 autóra fizetem az adót. Most már még kátyúsabb, mert még annyi pénze sincs az önkormányzatnak mint eddig. )

2022. febr. 28. 00:28
 5/23 anonim válasza:
Kifizettem bankkártyával.
2022. febr. 28. 00:52
 6/23 anonim ***** válasza:
Várom hogy jöjjön valami értesítés, aztán kifizetem kártyával
2022. febr. 28. 04:38
 7/23 anonim ***** válasza:
Automatikusan vonják a bankszámlámról.
2022. febr. 28. 07:03
 8/23 10 deka farhát ***** válasza:
100%
4-es: de, kérik az adóazonosítót. Ennek hiányában nem garantálják, hogy be tudják azonosítani a befizetést. Le is van írva, bár egy kiemelés nem ártott volna, hogy tudatosítsák az emberekben.
2022. febr. 28. 07:25
 9/23 anonim ***** válasza:
52%

Le volt írva, hogy vagy adóazonosító jel vagy adószám kell, enélkül nem tudnak beazonosítani. Szerintem hívd fel őket és kérdezd meg tőlük, ilyenkor mi a teendő. Valószínűleg e-mailt kell majd írnod, ahol csatolod az átutalást igazoló dolgokat.

2022. febr. 28. 08:05
 10/23 anonim ***** válasza:

Azt értesítő levélben amit az ügyfélkapura küldtek, egy szó sem volt arról, hogy a közleménybe mit kell írni, csak a számlaszámot írták le, meg, hogy mennyit és meddig kell utalni. Külön rá kellett keresni arra, hogy mi is a menete az utalásnak, és hogyan is azonosítják az embert, vagyis, hogy a közleménybe írjuk be az adószámot.

Nem 4-es voltam!

2022. febr. 28. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!