Hogyan fizetitek ki a gépjárműadót?
Átutaltam online.
Ott van az értsitesben a bankszámlaszám.
Átutaltam az egészet. Annyiból elrontottam hogy az adóazonosítót nem írtam a közleménybe. De ha jól emlékszem nem is kérték.
Na mindegy, majd megkeresik. (Vagy elvisz a tek adótartozás miatt)
(Itt jegyezném meg, hogy nagy ötlet volt elenni ezt a pénzt az önkormányzatoktól... Eddig volt okom panaszkodni hogy kátyús az utcánk, annak ellenére hogy 4 autóra fizetem az adót. Most már még kátyúsabb, mert még annyi pénze sincs az önkormányzatnak mint eddig. )
Le volt írva, hogy vagy adóazonosító jel vagy adószám kell, enélkül nem tudnak beazonosítani. Szerintem hívd fel őket és kérdezd meg tőlük, ilyenkor mi a teendő. Valószínűleg e-mailt kell majd írnod, ahol csatolod az átutalást igazoló dolgokat.
Azt értesítő levélben amit az ügyfélkapura küldtek, egy szó sem volt arról, hogy a közleménybe mit kell írni, csak a számlaszámot írták le, meg, hogy mennyit és meddig kell utalni. Külön rá kellett keresni arra, hogy mi is a menete az utalásnak, és hogyan is azonosítják az embert, vagyis, hogy a közleménybe írjuk be az adószámot.
Nem 4-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!