Már másodszor kapok gyorshajtásért büntetést. ?
Pontosabban a férjem, mert az ő nevén van autó. Az elsőért nagyon lecseszett 30 ezer Ft volt. Aztán sajnos jött még egy értesítő, én vettem át, férjem nem tud róla.
Ha kifizetm a csekket, és ő nem tud róla, akkor valahogy mégis tudomására fog jutni? Kap ő ezért büntetőpontot vagy bármit
"Az elsőért nagyon lecseszett 30 ezer Ft volt"
És még ő cseszett le? :D
Gratulálok a férjedhez...
Ja bocsánat... félreértettem :) Igen így már jogos.
Nem, nem kap büntetőpontot amúgy szóval valószínűleg megúszod.
De neked "kedves" kérdező ajánlom a számokkal ellátott táblák figyelemmel követését az út szélén.
Illetve előtted is van egy műszer aminek sebességmérő a neve, azt is ajánlom figyelmedbe :)
Pont olyan okokat sorolsz fel, ami a gyorshajtás ELLEN szólnak. Hosszú út fárasztóbb, így inkább több figyelemre lenn szüksége, nem sietésre. A ritkán vezetek messzire is olyan ok, ami miatt én inkább még kicsit lassabban is mennék, több pihenővel.
A férjed a társad vagy csak úgy van? Szerintem nem az a jó, aki mindent ráhagy a másikra, hanem aki segíti, egyengeti. Ha nem a lecseszés mindennapos elfoglaltsága, ha őszinték tudtok lenni egymással, akkor ne titkolózz előtte.
Nem tudja meg. Befizeted a csekket és elteszed a szekrény mélyére. Ha esetleg megtalálja és lecsesz érte, amiért nem mondtad el neki. Akkor azt válaszolod: pontosan ez miatt, nem mertem elmondani, mert lecseszel érte.
Mentségedre legalább az utat figyelted és nem állandóan a km órát. Sok gyakorlás és idővel ráérzel a sebességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!